Invalid argument: failed to parse port number '462b'


#1

Hi!

I am on OpenNebula 5.4.6 and I get the following error on an Fedora 28 KVM node:

Thu May 10 17:46:04 2018 [Z0][VMM][D]: Message received: LOG I 29 Successfully execute transfer manager driver operation: tm_context.

Thu May 10 17:46:05 2018 [Z0][VMM][D]: Message received: LOG I 29 ExitCode: 0

Thu May 10 17:46:05 2018 [Z0][VMM][D]: Message received: LOG I 29 Successfully execute network driver operation: pre.

Thu May 10 17:46:05 2018 [Z0][VMM][D]: Message received: LOG I 29 Command execution fail: cat << EOT | /var/tmp/one/vmm/kvm/deploy ‘/var/lib/one//datastores/101/29/deployment.0’ ‘vm2005.cloud03.example.com’ 29 vm2005.cloud03.example.com

Thu May 10 17:46:05 2018 [Z0][VMM][D]: Message received: LOG I 29 error: Failed to create domain from /var/lib/one//datastores/101/29/deployment.0

Thu May 10 17:46:05 2018 [Z0][VMM][D]: Message received: LOG I 29 error: invalid argument: failed to parse port number ‘462b’

Thu May 10 17:46:05 2018 [Z0][VMM][D]: Message received: LOG E 29 Could not create domain from /var/lib/one//datastores/101/29/deployment.0

Thu May 10 17:46:05 2018 [Z0][VMM][D]: Message received: LOG I 29 ExitCode: 255

Thu May 10 17:46:05 2018 [Z0][VMM][D]: Message received: LOG I 29 Failed to execute virtualization driver operation: deploy.

Thu May 10 17:46:05 2018 [Z0][VMM][D]: Message received: DEPLOY FAILURE 29 Could not create domain from /var/lib/one//datastores/101/29/deployment.0

Any hint?

Kind regards
Kevin


#2

Seems like I hit this bug:
https://dev.opennebula.org/issues/3929