Error deploying virtual machine: Could not create domain


(Yannick Molinet) #1

Hi all,

I’m just create a template by the command line utility.
The template use an image import by the command line utility too.

When I try to instantiate it, I receive an error

Tue Aug 16 08:21:47 2016 [Z0][VMM][I]: Generating deployment file: /var/lib/one/vms/15/deployment.1
Tue Aug 16 08:21:48 2016 [Z0][VMM][I]: Successfully execute transfer manager driver operation: tm_context.
Tue Aug 16 08:21:48 2016 [Z0][VMM][I]: ExitCode: 0
Tue Aug 16 08:21:48 2016 [Z0][VMM][I]: Successfully execute network driver operation: pre.
Tue Aug 16 08:21:48 2016 [Z0][VMM][I]: Command execution fail: cat << EOT | /var/tmp/one/vmm/kvm/deploy ‘/var/lib/one//datastores/0/15/deployment.1’ ‘adnpvirt07’ 15 adnpvirt07
Tue Aug 16 08:21:48 2016 [Z0][VMM][I]: error: Failed to create domain from /var/lib/one//datastores/0/15/deployment.1
Tue Aug 16 08:21:48 2016 [Z0][VMM][I]: error: Cannot access storage file ‘/var/lib/one//datastores/0/15/disk.0’ (as uid:9869, gid:9869): Aucun fichier ou dossier de ce type
Tue Aug 16 08:21:48 2016 [Z0][VMM][E]: Could not create domain from /var/lib/one//datastores/0/15/deployment.1
Tue Aug 16 08:21:48 2016 [Z0][VMM][I]: ExitCode: 255
Tue Aug 16 08:21:48 2016 [Z0][VMM][I]: Failed to execute virtualization driver operation: deploy.
Tue Aug 16 08:21:48 2016 [Z0][VMM][E]: Error deploying virtual machine: Could not create domain from /var/lib/one//datastores/0/15/deployment.1
Tue Aug 16 08:21:48 2016 [Z0][VM][I]: New LCM state is BOOT_FAILURE

Could you help me to fix this error ?
Thansk,
Yannick


(Yannick Molinet) #2

Same error when I try to import disk image from the UI.


(Yannick Molinet) #3

The image size is 250GB.
With a less image (<150GB) it seems working.


(Yannick Molinet) #4

Fix. It was an issue with the multipath configuration.


(Abdul) #5

Please could you explain further how you were able to solve this problem?